Gadgets

Valve dodatno unaprijedio Steam Big Picture

 Valve dodatno unaprijedio Steam Big Picture
Valve dodatno unaprijedio Steam Big Picture

Ako se odlučite da uđete u beta mod za Big Picture preko Steam-a, imaćete priliku da vidite nekoliko noviteta koje je Valve nedavno implementirao.

U isčekivanju Steam Machines koje će se za malo više od dva mjeseca pojaviti na tržištu, Valve finalizira dizajn Big Picture moda koji je namijenjen lakšem korišćenju Steam-a preko TV-a.

Iako na prvi pogled sve djeluje dosta slično kao prije, kada uđete u Library čeka vas potpuno drugačiji dizajn korisničkog interfejsa, sa znatno više informacija nego prije. Resume & Explore sekcija vam pokazuje igre koje ste nedavno igrali, igre koje igraju vaši prijatelji, kao i selekciju igara koje bi vam se dopale, bazirano na naslovima koje ste do sada kupili.

Stranice posvećene igrama takođe izgledaju drugačije, a interesantno je da je Valve odustao od interesantnog rješenja za unos tekst preko joypad-a i vratio se na tradicionalno rješenje.

Sve u svemu Big Picture mod sada izgleda zaista ljepše i funkcionalnije. Možete se uveriti aktiviranjem beta moda iz podešavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije