Gadgets

Objavljene fotografije Samsung Galaxy S7 prototipa (FOTO)

Objavljene fotografije Samsung Galaxy S7 prototipa (FOTO)
Objavljene fotografije Samsung Galaxy S7 prototipa (FOTO)

Samo 11 dana nas dijeli od Samsungovog Unpacked 2016 događaja, kada će prvi put zvanično biti predstavljen novi Galaxy flegšip smartfon.

Kao što je i očekivano za uređaje takvog profila, procurjele informacije i glasine se brzo pojavljuju internetom, pa smo prije par dana imali prilike da vidimo prve fotografije S7 modela sa prednje i zadnje strane, a danas imamo prilike da vidimo prototip uređaja u zlatnoj varijanti.

Nakon mnogih špekulacija o mogućih četiri različitih Galaxy S7 varijanti, Samsung se odlučio za svega dva modela, 5.1-inčni "običan" Galaxy S7 i 5.5-inčni Galaxy S7 edge. Prošlogodišnji Galaxy flegšip je dolazio u crnoj, sivoj, zlatnoj i bijeloj, kao i ekskluzivnoj plavoj boji samo za S6 model, dok je S6 edge imao svoju zelenu varijantu.

Na prikazanoj fotografiji je predstavljen prototip uređaja, napravljen za proizvođače maski i za promotivne svrhe, i nije u pitanju funkcionalan telefon. Međutim, prema velikom broju izveštaja, očekuje se da će S7 zapravo izgledati kao i prikazani prototip.

(NN, benchmark)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije