Gadgets

iPhone 7 će imati 32 GB skladišnog prostora?

iPhone 7 će imati 32 GB skladišnog prostora?
iPhone 7 će imati 32 GB skladišnog prostora?

Do sada smo imali prilike da vidimo neke od navodnih fotografija predstojećeg flegšip uređaja kompanije Apple, iPhone 7 telefona, a na jednoj od fotografija se vidi kutija uređaja, koja ukazuje na varijantu sa 64 GB skladišnog prostora.

Nove informacije navode da bi Apple mogao da odbaci varijantu osnovnog modela sa 16 GB skladišnog prostora, budući da je Kevin Vang, direktor u IHS Technology-u, naveo da je na osnovu izvršenih istraživanja otkriveno da će minimum koji će iPhone 7 nuditi biti 2 GB RAM memorije i 32 GB skladišnog prostora.

Imali smo prvi put priliku da vidimo 2 GB RAM memorije na iPhone 6s modelu, a ubrzo nakon njega i na iPhone SE modelu. Povećanje skladišne memorije predstavlja odličnu vest, jer 16 GB nije ni približno dovoljno za moderni flegšip uređaj (pogotovo kada ima podršku za snimanje 4K video sadržaja).

Jedino pitanje ostaje, da li će Apple povećati svoju maksimalnu granicu skladišne memorije, ili nas očekuje još samo varijanta od 64 GB. Navodne glasine kruže da će iPhone 7 Plus imati i do čak 256 GB interne memorije. Kako nije još uvijek ništa potvrđeno po tom pitanju, moraćemo da sačekamo da Apple objavi sve varijante skladišnog prostora za svoju buduću postavu telefona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije