Gadgets

iPhone X rangiran ispod iPhone 8 modela

iPhone X rangiran ispod iPhone 8 modela
Foto: N.N. | iPhone X rangiran ispod iPhone 8 modela

Do sada, testovi i impresije su uglavnom išle u korist novoh iPhone X telefona, a izgleda da je uređaj bolje prihvaćen i od strane korisnika nego iPhone 8. Međutim, Consumer Reports ima nešto drugačiji stav i u svom izveštaju je rangiorao iPhone X ispod iPhone 8 modela.

Prema njihovom testiranju, iPhone X je dobio preporuku Consumer Reports organizacije, ali je istaknuto da bi korisnici koji žele da uštede novac, trebalo da se odluče za iPhone 8 ili 8 Plus. Razlog je, pored niže cijene, i radni vek baterije, kao i situacija sa izdržljivošću.

Na primjer, Consumer Reports je u svom testu otkrio da iPhone X uspijeva da izdrži 19,5 sati sa jednim punjenjem baterije, dok iPhone 8 Plus traje 21 sat. Mada, i jedan i drugi model daleko zaostaju za 26 časova koliko ostvaruju Samsung Galaxy S8 i S8+ modeli.

U zavisnosti od toga šta žele od svojih telefona, bilo da je u pitanju najnoviji i najbolji hardver ili dugovječnost telefona, sve parametre je potrebno uzeti u obzir pri izboru novog modela, prema navodima Consumer Reportsa.

(Ubergizmo)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije