Hardware

Cooler Master predstavio MasterKeys Pro seriju tastatura

Cooler Master predstavio MasterKeys Pro seriju tastatura
Cooler Master predstavio MasterKeys Pro seriju tastatura

Kompanija Cooler Master predstavila je danas nove tastature za gejmere.

Nove tastature odlikuje minimalistički dizajn kao i sjajno osvjetljenje u okviru prve Cooler Master-ove RGB mehaničke serije tastatura sa LED osvetljenjem i Cherry MX svičevima.

MasterKeys Pro L je model pune veličine, dok je MasterKeys Pro S kompaktnija verzija. Većina RGB tastatura dolazi bilo sa LED osvjetljenjem bilo sa visoko-kvalitetnim svičevima, ali se kod MasterKeys Pro L i Pro S modela dobija najbolje iz oba svijeta.

MasterKeys Pro takođe donose podršku za promjenu makroa u letu, profile, kao i softver lak za korištenje. MasterKeys Pro koristi 100 posto autentične Cherry MX svičeve koji mogu da se biraju u nekoliko boja. Tasteri kod MasterKeys Pro L modela imaju UV sloj koji ne samo da daje luksuzni doživljaj već i štiti tastere.

32-bitni ARM procesor omogućava da sačuvate i reprodukujete složene makroe, a softver omogućava fino podešavanje RGB boje i podešavanje brzine za modove kao što su Color Wave, Star Effect i Rain Drop. MasterKeys Pro L i MasterKeys Pro S tastature će biti već u toku dana dostupne u prodaji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije