Hardware

Japan vs SAD: Borba titana (VIDEO)

Japan vs SAD: Borba titana (VIDEO)
Japan vs SAD: Borba titana (VIDEO)

Dogodila se zanimljivost ove godine, američka kompanija “MegaBot” optimistično je nedavno izazvala na duel superiorni Japan u robotici.

Video u kojem je predstavljeno posljednje čudo “MegaBot” kompanije i kojim je izazvana japanski “Suidobashi Heavy Industry” probudio je reakciju u gigantu i uslijedio je odgovor.

Počnimo ispočetka. Japanski “Suidobashi” je prvi napravio metalno čudovište naoružano pejtbol lopticama do zuba (uz gomilu drugih komponenti).

Onda je “MegaBot” je prihvatio izazov i napravio džinovskog robota kojim upravlja dual tim i robot je megaloman, opak i ispaljuje 160 velikih pejntbol lopti u minutu.

U ovoj situaciji, američka logika je vrlo jednostavna – vi imate robota, mi imamo robota – hajde da vidimo čiji je veći i bolji.

Suidomashi nije ostao ravnodušan. Vodeći se činjenicom da je Japan neprikosnoven u robotici i da na njihovu teritoriju ne treba zalaziti, prihvatili su rado izazov sa željom da ih poraze.

Iako pojedinosti nisu objavljene, niti datum odabran, radujemo se predstojaćem duelu koji će po svemu sudeći biti epski.

(pcpress)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije