Hardware

Microsoft: Prva igra na narukvici Band 2

Microsoft: Prva igra na narukvici Band 2
Microsoft: Prva igra na narukvici Band 2

Microsoft trenutno radi na prvoj igri za Band 2, novu pametnu narukvicu koju je kompanija otkrila krajem protekle godine.

Band 2 je jedan od uređaja koji pokazuje Microsoftovu posvećenost tržištu hardvera, a imajući u vidu da je ovo već druga generacija to pokazuje da u Redmondu velike nade polažu u njihovo buduće poslovanje sa nosivim uređajima.

Kako se sve više i više kompanija pridružuje ovom tržištu, Microsoft traži nove načine za inovacijama, a jedan od mogućih načina je da se donesu igre na Band. Na Twitteru je nedavno procurila prva igra za drugu generaciju Band narukvice koja lako može da se instalira iz prodavnice za Windows 10 Mobile uređaje. Igra je naravno vrlo jednostavna a trenutno se spovode testovi da li može dobro da se igra na Bandu ili ne.

Igra se jednostavnim okretanjem zgloba kako bi se izbjegle dolazne prepreke. Može da se pokaže kao veoma zabavno ali za neke korisnike i zamorno. Ovo je tek prva igra za Band, ali u zavisnosti od toga kako bude primljena, kompanija bi mogla da razvije slične igre ili podstakne developere na tako nešto.

(NN, benchmark.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije