Hardware

Povratak legendarnog Logitechovog miša

Povratak legendarnog Logitechovog miša
Foto: N.N. | Povratak legendarnog Logitechovog "reponje"

Ukoliko ste sredinom prošle decenije aktivno igrali video-igre, vjerovatno se sjećate da je jedna od najpopularnijih i najhvaljenijih serija gejming miševa bila legendarna Logitechova MX 5XX.

Miševi MX 500, 510 i 518 bili su oprema za kojom su gejming svet i tadašnji profesionalni gejmeri ludeli, bilo da ste igrali pucačine, strategije u realnom vremenu ili neki treći tip igara.

Osim, za tadašnje vrijeme najsavremenije tehnologije, ono zbog čega su ih mnogi prije svega zavoljeli jeste njihova ergonomija, odnosno oblik koji je tako savršeno prijanjao uz ruku, kao da su stvoreni jedno za drugo. Do dana današnjeg nije napravljen miš boljeg oblika, piše Play.

Lijepe vijesti stižu za ljubitelje ove serije, jer je Logitech objavio povratak u život osavremenjene verziju miša MX 518, koji je za svog života, prije gašenja proizvodnje 2014. godine, bio prodat u nevjerovatnih 16,4 miliona primjeraka.

Novi miš izgleda i "leži" u ruci identično kao i njegov prethodnik, ali je razlika u tehnologiji i materijalima. Tehnologija je sada u skladu sa savremenim trendovima osjetljivosti, preciznosti i brzine koja se očekuje od modernog gejming miša. Na spoljnjoj površini takođe su upotrebljeni savremeni materijali i završna "Nightfall" obrada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije