Hardware

Stiže robot za žene: Može da zavodi i priča o serijama

Stiže robot za žene: Može da zavodi i priča o serijama
Foto: screenshot | Stiže robot za žene: Može da zavodi i priča o serijama

Lutke za seks namijenjene muškarcima nisu nikakva novost. Ali, lutke za žene još su uvijek prava rijetkost, međutim i to će se uskoro promijeniti.

Kompanija "Realbotix" specijalizovana za izradu seksualnih pomagala najavila je Henrija - lutku robota koji će biti visok 182 centimetra, imaće crnu kosu, biće nabildan, ali će mu i cijena biti visoka.

Naime, njegova osnovna verzija koštaće 9.092 evra, a ona skuplja čak 12.502 evra. Koja će biti razlika između jeftinijeg i skupljeg modela, proizvođač još nije otkrio, piše "Daily Mail".

Henri će svoje kupce dočekivati nakon posla riječima dobrodošlice, na engleskom jeziku s britanskim naglaskom. On će biti u stanju da priča o omiljenim serijama i filmovima, zbija šale, pa čak i "zavodi" i recituje romantične pjesme. 

Njegovo silikonsko tijelo će biti vrlo slično pravom tijelu muškarca, a korisnici će njim upravljati putem mobilne aplikacije. 

Met Mekalen, predstavnik "Realbotixa", objasnio je da brojne žene širom svijeta pate od istog problema kao i muškarci - usamljenosti, prenosi "Radiosarajevo.ba". Kako kaže, njihov robot je rješenje upravo za usamljene ljude. 

"Realbotix" se inače proslavio svojom ženskom lutkom "Harmoni" koja se može prilagoditi posebno za svakog kupca. Moguće je izabrati boju očiju, kose, pa čak i oblik zadnjice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije