Internet

7 najboljih aplikacija za upravljanje novcem

7 najboljih aplikacija za upravljanje novcem
Foto: N.N. | 7 najboljih aplikacija za upravljanje novcem
N.N.

Predstavljamo vam odabrane aplikacije za kontrolu troškova i pregled gdje zapravo ode sav novac.

Money Manager

Prati vaš novac – gdje i kad je „otišao“. Ako vam je lakše da izvještaj gledate kroz „pite“, po želji će vam napraviti. Postoji opcija planiranja budžeta, kada želite da uštedite novac za samo vama bitna proizvod ili uslugu. Danas i dalje bitna stavka, podsjetnik, je takođe jedna od ključnih karakteristika. Na kraju još da napišemo da se sinhronizacija sa više uređaja vrši sigurno preko oblaka.

Skini aplikaciju ovdje.

Money Manager Expense Budget

Izvrstan program za planiranje finansija, praćenje troškova i njihovo upravljanje. Daje lako čitljivu statistiku, sinhronizuje se sa Google Drive-om, radi bez greške i bolje od vas pamti kada ste i na šta potrošili vaš novac. Za pristup je obavezna šifra.

Skini aplikaciju ovdje.

Monefy – Money Manager

Pratite vaš novac u slici i brojevima, tako što ćete uz jednostavnu grafiku bolje vidjeti kako se svakog mjeseca raspoređuje vaša potrošnja. Ovdje je intuitivnost jača strana i savjetujemo vam da probate – nećete pogriješiti.

Skini aplikaciju ovdje.

My Budget Book

Kad, gdje, kome, koliko, ali ne i „zašto“, mada uz svaku transakciju možete priložiti i fotografiju (računa ili razloga kupovine). Kasnijom analizom ćete vidjeti kako ste trošili po određenim grupama proizvoda, što umije da bude korisno za buduće preraspodjele novca (manje vina, više benzina?). Ovaj program ozbiljno shvata vaše budžete!

Skini aplikaciju ovdje.

Fast Budget – Expense Manager

Praćenje novca cijele familije na jednom mjestu? Što da ne! Menadžer potrošnje pomaže u smanjivanju troškova i sinhronizuje do pet uređaja. Izgled je maksimalno prilagodljiv vašim željama i potrebama, ne bi li lakše savladali put do sljedećeg „prvog u mjesecu“.

Skini aplikaciju ovdje.

AndroMoney (Expense Track)

Više računa, više uređaja, podrška za više OS-a, grafikoni u veselim bojama…, potrošnja nikad nije bila zabavnija. Jedino da se ne zaigrate pa potrošite prije vremena ili više nego što ste htjeli, ali za to ne treba kriviti aplikaciju. Sinhronizacija i bekap u cloudu se podrazumijeva, kao i eksport za Excel/ Number programe za upravljanje tabelama.

Skini aplikaciju ovdje.

Household account book

Upravljanje novcem na zabavan način je moguće, a ovaj program to dokazuje. Male slatke životinjice će vam pomći da na kraju svakog mjeseca ostanete u plusu, što je danas veliki izazov. Ako hoćete da uštedite, probajte druženje s Pisuke – nismo sigurni koja je životinja u pitanju!

Skini aplikaciju ovdje.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije