Internet

Facebook stranica koja će vam pomoći da se udate - za Arapa

Facebook stranica koja će vam pomoći da se udate - za Arapa
Facebook stranica koja će vam pomoći da se udate - za Arapa

Na Facebooku možete pronaći mnogo stranica koje će vam pomoći u pronalasku stvari koje vam trebaju u svakodnevnom životu, počevši od dadilje za vaše mališane, do agencije za čišćenje ili pak krečenje.

Takođe, mnoge su namijenjene i za razmjenu informacija studentima ili savjetima u odgoju djece, ali i kulinarstvu. Svima je poznato da je oprez veoma bitan kada je u pitanju "poslovanje" na Facebooku, jer neke stranice vode ljudi od povjerenja, no neke i ne.

U "moru" Facebook stranica, pojavila i još jedna kojoj u opisu stoji da je "agencija za bračna posredovanja", a još veće iznenađenje od toga je njen naziv - "Udaja za Arape".

"Mi smo agencija koja se bavi posredovanjem, ali isključivo za brak između bosanskih državljana i Arapa. Ako ste zainteresirani za brak, pošaljite svoju sliku i specifikacije - koliko godina, čime se bavite, zanimanje, mjesto prebivališta, a mi ćemo vam ponuditi neke opcije. Sarađujemo sa agencijama za bračno posredovanje iz bogatih arapskih zemalja", rekli su čitateljki koja je priču objavila za N1..

Na njeno pitanje da li mora platiti usluge, kazali su da nije potrebno i da je potrebno samo da proslijedi svoje podatke i fotografije, kao i da napiše kakvog muškarca želi kako bi ograničili potragu.

(N1)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije