Internet

Koja je prva aplikacija koju ste ikada preuzeli?

Koja je prva aplikacija koju ste ikada preuzeli?
Foto: Ilustracija | Koja je prva aplikacija koju ste ikada preuzeli?

App Store je juče proslavio svoju desetu godišnjicu. Tim povodom, odlučili smo da je savršeno vrijeme za nostalgiju, pa biste i vi trebali pogledati koja je prva aplikacija koju ste preuzeli na vaš telefon.

Posljednjih dana, mnogi članci su bili posvećeni sada već 10 godina starom App Store-u – Apple je proslavio uz statistiku, dok su drugi prikupili najpopularnije aplikacije iz proteklih 10 godina. Jednostavan razlog za to je sljedeći: juče, 10. jula, App Store je zaista proslavio svoj 10. rođendan. Zato se prepustite nostalgiji i veselom raspoloženju i provjerite sa nama koja je bila prva aplikacija koju ste ikada preuzeli na vaš iPhone (ili iPad, iPod).

Srećom, za to vam neće biti potrebno vrhunsko pamćenje, jer je App Store zabilježio sve vaše aktivnosti (pod pretpostavkom da aplikacija nije uklonjena sa App Store-a od tada). Kako biste proverili tzv. godišnju knjigu aplikacija:

  •     Otvorite App Store
  •     Dodirnite ikonicu vašeg naloga u gornjem desnom uglu
  •     Idite na deo Purchased (tu će biti prikazane sve aplikacije, ne samo kupljene)
  •     Pomjerite se skroz dole
  •     Sada možete vidjeti najstarije aplikacije koje ste preuzeli s vašim Apple ID-em, a možete čak provjeriti i datum preuzimanja.

 

(imagazin)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije