Internet

Novi Skype na Androidu nudi spremanje video poruka

Novi Skype na Androidu nudi spremanje video poruka
Novi Skype na Androidu nudi spremanje video poruka

Desetine miliona korisnika širom svijeta odavno su odbacili “klasične” načine komunikacije, pogotovo ako se radi o razgovorima između ljudi koji su udaljeni hiljadama kilometara.

Skype je tu, iako je konkurencija svakim danom sve žešća, još uvijek jedan od glavnih igrača, ali ni jednog trenutka ne smije ni pomisliti kako je nedodirljiv. Naime, u Skypeu su svjesni kako konstantno moraju nuditi nove funkcije kako bi ostali konkurentni. Jednu od novih mogućnosti mogu već sada koristiti svi korisnici koji imaju uređaje s Android operativnim sistemom.

Skype je objavio nadogradnju za Android, koja donosi nekoliko noviteta i zanimljivih funkcija, vjerojatno jedna od najprivlačnijih korisnicima će biti mogućnost spremanja primljenih video poruka. Sve video poruke koje primite, ako imate Skype na Androidu, možete jednim “tapom” spremiti u Galeriju.

Novitet je i mogućnost brzog i jednostavnog diljeljenja Mojisa s jednim ili više korisnika. Tu je i opacija jednostavnijeg upravljanja notifikacijama, stoga ako imate uređaj s Androidom preporuka je da novu verziju instalirate odmah sa Google Play repozitorija.

(NN/zimo.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije