Internet

Otkrijte ko vas više ne prati na Instagramu

Otkrijte ko vas više ne prati na Instagramu
Foto: Pixabay | Otkrijte ko vas više ne prati na Instagramu

Ako se pitate zbog čega vam broj pratioca na Instagramu pada, vjerovatno se pitate i o kome je tačno riječ. Uz ove aplikacije to možete i otkriti.

Najjednostavniji način provjere ko vas više ne prati na Instagramu je ručno brojanje i praćenje pojedinih korisnika. Ako broj padne, uvijek možete pogledati listu i otkriti o kome se radi. Ako imate puno pratioca taj zadatak je, doduše, nemoguć - što znači da morate pribjeći spoljnim aplikacijama da vaše pratioce broji umjesto vas, piše tportal.

S obzirom na velik broj prevara, Instagram je postrožio pravila koja brojnim spoljnim aplikacijama smanjuje mogućnost pristupa vašoj listi pratioca, što znači da u trenutku pisanja ovog članka postoji jako mali broj onih koje rade.

Follow Meter je aplikacija koja daje uvid u vašu popularnost na Instagramu, ljude koji su vas prestali pratiti i tako dalje. Nakon što je instalirate i pokrenete na iOS-u ili Androidu, moraćete se kroz aplikaciju prijaviti na Instagram. Grafički prikaz pokazaće vam broj ljudi koji su vas prestali pratiti, one koji vas ne odluče pratiti nakon što ste vi krenuli pratiti njih te naravno, one koji su pratili vas bez da ste vi pratili njih.

Neke funkcije aplikacije dostupne su putem mikrotransakcija, no prema mišljenju korisnika, Follow Meter je navodno vrijedan truda, pošto je jedna od rijetkih aplikacija koje su se prilagodile novim pravilima Instagrama.

Druga aplikacija vrijedna spomena nosi ime Follow Cop, a radi samo na Androidu. Ako ste vlasnik spomenute platforme koji ozbiljno traži elegantnu aplikaciju za analizu pratioca, ona je definitivno vrijedna vaše pažnje. Follow Cop vam omogućava praćenje broja pratioca, korisnika koji vaš "follow" ne odluče uzvratiti svojim, najveće obožavaoce i tako dalje.

S obzirom na to da aplikacija prikazuje samo nedavne događaje, korisno ju je provjeravati često. Ako odlučite vratiti 'milo za drago', pratioce koji su vas prestali pratiti možete i sami "odpratiti".

(tportal.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije