Nauka

Huawei zvanično predstavio Honor 7i telefon (VIDEO)

Huawei zvanično predstavio Honor 7i telefon (VIDEO)
Huawei zvanično predstavio Honor 7i telefon (VIDEO)

Kao što je i obećao, Huawei je zvanično predstavio još jedan novi smartfon iz svoje Honor serije. Pod nazivom Honor 7i, ovaj telefon na prvi pogled izgleda kao i bilo koji drugi, ali ima jednu jedinstvenu funkciju.

Kamera na poleđini telefona je istovremeno i prednja kamra, jer dolazi uz opciju obrtanja.

Kamera na poleđini se veoma lako može pretvoriti u prednju kameru jednim potezom prsta, a ovo će omogućiti i odlične selfije zahvaljujući 13MP senzoru. Tu je i senzor otiska prsta sa strane uređaja. Telefon koristi metalni okvir i tanak je 7,8 milimetara. Biće dostupne dvije verzije telefona - jedna sa 2GB RAM-a i 16GB skladišnog prostora, a druga će imati 3GB RAM-a i 32GB skladište. Prvi model ima cijenu od oko 250 dolara, dok drugi košta oko 300 dolara. Trenutno, Huawei Honor 7i je dostupan samo u Kini, a za sada nema informacija da li će i kada biti dostupan globalno.

Ostatak specifikacija Huawei Honor 7i smartfona uključuje: 5.2-inčni displej (1920 x 1080p), osmojezgarni Snapdragon 616 procesor uz Adreno 405 GPU, podršku za dve SIM kartice, 4G LTE/3G HSPA+, WiFi 802.11 b/g/n/, Bluetooth 4.0, GPS. Baterija je kapaciteta 3100mAh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije