Nauka

Konferencija u Teliću okupila 200 IT stručnjaka

Konferencija u Teliću okupila 200 IT stručnjaka
Foto: Ilustracija/King Partner Days 2017 | Konferencija u Teliću okupila 200 IT stručnjaka
Srna

Osma po redu IT konferencija "King Partner Days 2018", čiji je cilj prezentacija najnovijih trendova u oblasti informacionih i komunikacijskih tehnologija, otvorena je danas u Tesliću gdje je okupila više od 200 učesnika iz 120 preduzeća.

Organizator konferencije je preduzeće "King" iz Doboja, a njegov direktor i vlasnik Velimir Nešković istakao je u pozdravnom obraćanju učesnicima skupa da već osmu godinu uzastopno nastoje da okupe najuspješnije kompanije iz IT industrije.

"Drago mi je da smo se u proteklih sedam godina uspjeli nametnuti kao jedan od najvećih skupova ovog tipa u region i da je interes za učešće na konferenciji iz godine u godinu sve veći. Sve to potvrđuje međusobno povjerenje nas i naših poslovnih partnera, kako kupaca i klijenata, tako i dobavljača", rekao je Nešković.

Priliku da predstave svoje novitete ove godine imaju velike svjetske kompanije i brendovi kao što su HP, "Kenon", "Majkrosoft", "Kasperski", "D-link", "Tesla", "Vertiv", "Go pro" i DJI.

Ovo je jedinstvena prilika za okupljanje poslovnih partnera, kupaca, dobavljača i klijenata sa kojima je preduzeće "King" ostvarilo dugogodišnju saradnju.

"Konferencija predstavlja respektabilan događaj u regionalnim okvirima. Iz godine u godinu bilježimo povećanje broja učesnika i očekujemo da taj trend bude nastavljen", istakli su u preduzeću "King", koje je osnovano prije 22 godine u Doboju, bavi se informacionim tehnologijama i kompjuterskim inženjeringom, ima 22 stalno zaposlena radnika i ostvaruje značajne poslovne rezultate.

Na konferenciji će biti dodijeljene vrijedne nagrade koje su za najsrećnije učesnike obezbijedili sponzori skupa. 

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije