Nauka

Stiže Blackberry Venice (FOTO)

Stiže Blackberry Venice (FOTO)
Stiže Blackberry Venice (FOTO)

Ulazak kanadske kompanije na Android tržište je izgleda neminovno, a ovo potvrđuju i najnovije fotografije koje nam donosi sajt Techrum, objavljuje benchmark.rs.

Iako smo već imali uopštenu sliku kako će uređaj izgledati, na osnovu procurelih rendera, sada je ta slika kompletirana "živim" fotografijama Blackberry Venice telefona i nekih njegovih ključnih funkcija.

Blackberry sa Venice modelom ostaje dosljedan svojoj filozofiji sa QWERTY tastaturom. Tastatura je doduše skrivena iza displeja i može se izvući po potrebi.

Za one koji žele manje intenzivno kuckanje, tu je i modernija onscreen tastatura. Power taster je pomjeren na lijevu stranu telefona, dok je gornji dio rezervisan za SIM i microSD slotove. Ipak, glavna uzdanica Blackberry Venice telefona bi mogla biti kamera na poleđini. Kamera od 18MP ima optičku stabilizaciju slike i brz fokus, a spekuliše se da posjeduje neku vrstu tehnologije fazne detekcije. Tu je i dual-LED blic. Na kraju, fotografije otkrivaju i potvrđuju Android operativni sistem i to u Lollipop obliku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije