Okolina

Obama u emisiji Ber Grilsa uči kako da preživi u divljini

Obama u emisiji Ber Grilsa uči kako da preživi u divljini
Obama u emisiji Ber Grilsa uči kako da preživi u divljini

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Barak Obama učestvovaće u emisiji stručnjaka za preživljavanje u divljini i televizijske zvijezde Bera Grilsa, najavili su danas televizijska kuća NBC i Bijela kuća.

Obama će se sa Grilsom sastati tokom boravka na Aljasci kako bi razgovarali o klimatskim promjenama i proveli neko vrijeme u divljini, prenijela je agencija AP.

NBC je saopštio i da će Grils predsjedniku održati kratak kurs o tehnikama preživljavanja u divljini, u sklopu jedne epizode svoje emisije "Raning vajld", koja će biti prikazana kasnije ove godine.

Portparol Bijele kuće Džoš Ernest je tim povodom novinarima rekao: "Mogu da potvrdim vaše sumnje da je tim Bera Grilsa ima neke prijedloge za emisiju u kojoj će gostovati predsjednik, koje tajna služba nije mogla da prihvati."

"U saradnji sa tajnom službom smo se usaglasili oko nekoliko interesantnih stvari u kojima će predsjednik učestvovati", naveo je Ernest, dodajući da je to "neobičan ali zanimljiv način da se predsjednik približi dijelu publike kojem je stalo do zaštite prirode".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije