Programi

Amazon greškom otkrio novu igru

Amazon greškom otkrio novu igru
Foto: amazon.com | Amazon greškom otkrio novu igru

Kod giganta kakav je Amazon se vrlo često desi da procure neke nove informacije ili video igra bude otkrivena prije nego što je planirano.

I sada je pred nama isti slučaj, pošto je Amazon otkrio da nam stiže najnovija igra u Plants vs Zombies franšizi – Garden Warfare 3, ali nije u pitanju rano otkrivena stranica igre, već se ovaj detalj nalazi u opisu drugog izdanja Garden Warfare stripa, koje izlazi 25. septembra 2018. godine.

U opisu stoji: “Pol Tobin se vraća da piše zvanični strip koji će služiti kao most između video igara PvZ: GW2 i PvZ: GW3 sa Timom Latije koji radi na dizajnu.”

Za razliku od prethodnih igara Garden Warfare serijal je pucačina iz trećeg lica sa tower-defense elementima, sa odličnim sadržajem i podrškom od developera, studija PopCap, što je jedan od razloga za veliki uspjeh prethodne dvije igre, i sada nastanak treće.

Za sada nema zvanične potvrde od strane držaoca franšize, kompanije Electronic Arts, ali postoje velike šanse da se PvZ: Garden Warfare 3 pojavi na E3 sajmu ove godine, piše play.co.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije