Programi

Instagram kao samostalna aplikacija stigao na Windows desktop

Instagram kao samostalna aplikacija stigao na Windows desktop
Instagram kao samostalna aplikacija stigao na Windows desktop

Aplikacija je trenutno bolja za rad na tabletima, a potrebno je još malo rada kako bi bila dovoljno dobra i na desktopu.

Nakon pokretanja na Windows Mobile platformi u aprilu, Instagram je napokon doveo svoju društvenu mrežu na Windows desktop u obliku samostalne aplikacije.

Aplikacija je već dostupna u Windows Storeu, a omogućiće vam da pregledate vaš News Feed, čitate Stories i odgovarate na direktne poruke. Takođe će vam omogućiti pretraživanje, Explore tab i pristup vašem profilu kao što su upisi i postavke. Za razliku od opcije koja je dostupna na webu, takođe nudi i mogućnost opcije deljenja za Facebook i Messenger.

Nudi vam mogućnost i postavljanja fotografija, ali samo ako imate tablet ili računar koji ima ekran osetljiv na dodir i kameru. To naravno isključuje većinu desktop i laptop računara. Aplikacija je trenutno bolja za rad na tabletima, a potrebno je još malo rada kako bi bila dovoljno dobra i na desktopu. Na primjer, glavni interfejs zauzima centralni deo ekrana ostavljajući dosta belog prostora sa strane koji je mogao biti mnogo bolje popunjen.

(Zimo.dnevnik.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije