Programi

Kompanija Mozzart uvela SMS servis za dopunu korisničkog računa

Kompanija Mozzart uvela SMS servis za dopunu korisničkog računa
Kompanija Mozzart uvela SMS servis za dopunu korisničkog računa

Zahvaljujući novom servisu “SMS Mozzart dopuna korisničkog računa”, koji je osmišljen u saradnji kompanije Mozzart i m:tel-a, svi ljubitelji sportskog klađenja će ubuduće moći da putem svojih mobilnih telefona dopune svoj korisnički nalog na sajtu www.mozzartbet.ba

Pojednostavljen način dopune korisničkog naloga SMS-om čini dopunu naloga sada mogućom 24 sata dnevno sa bilo kog mjesta.

Potrebno je samo da pošaljete SMS poruku na broj 0651345, sa sadržajem od 1,2,3, … do 10, što označava visinu vaše dopune u konvertibilnim markama i vaš račun na sajtu www.mozzartbet.ba će biti dopunjen za traženi iznos. Sadržaj poruke je samo broj u definisanim vrijednostima od 1 do 10. Važno je znati da nije dozvoljen unos decimalnih iznosa, već samo cijelih brojeva.

Po uspješnoj obavljenoj transakciji dobićete SMS sa kodom vaše Mozzart dopune koji treba da ukucate na stranici www.mozzartbet.ba/ba/korisnik (opcija Mozzart dopuna) ili putem android MozzartBET aplikacije (opcija Moj nalog/Uplata/Mozzart dopuna). Nakon obavljene provjere sredstva na računu će biti uvećana za iznos koji ste uplatili.

Mobilni operater će izvršiti naplatu sa vašeg prepaid računa ukoliko budete imali raspoloživa sredstva, u suprotnom dobićete poruku obavještenja da transakcija nije uspjela. Mobilni operater će izvršiti naplatu osnovne cijene SMS poruke u iznosu od 0.09 KM, bez obzira na to da li će SMS usluga biti isporučena.

SMS dopuna korisničkog računa je servis koji zaobilazi stajanja u redu u kladionici, nema papira koje treba čuvati i popunjavati, nema gužve i nervoze. Novouvedenim servisom se račun dopunjuje jednostavnim slanjem SMS poruke. Sigurno će svi oni koji vole sebi da prekrate vrijeme i zabave se klađenjem uživati u prednostima novog servisa kompanije Mozzart.

Za sada je ova usluga dostupna samo Frend (m:tel prepaid) pretplatnicima, a više informacija o SMS dopuni korisničkog računa možete pronaći na web adresi www.mozzartbet.ba kao i bilo kojoj od 56 MOZZARTOVIH poslovnica.

Napomena:

Prilikom uplate sredstava na korisnički račun

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije