Programi

Mozilla objavila potpuno redizajnirani Firefox 29

Mozilla objavila potpuno redizajnirani Firefox 29
Mozilla objavila potpuno redizajnirani Firefox 29

Već smo navikli na brojne verzije Mozillinog Firefoxa, ali ovog puta se radi o vizuelnoj promjeni u dizajnu koja je dostupna za Windows, Mac, Linux i Android platformu.

Firefox Sync je izrađen od početka te će se brinuti da svi vaši podaci budu sinhronizovani koji god kompjuter ili mobitel koristili. Takođe, novost je vrlo jednostavno uređivanje potrebnih elemenata, pa tako ukoliko naprimjer puno štampate, jednostavno odvučete ikonu za print na alatnu traku, a sve što ne trebate uklonite kako bi Firefox bio čišći i pregledniji, piše Zimo.co.

Tabovi su od sada slični onima na Chromeu, no oni koji nisu aktivni van su fokusa kako bi se korisnik mogao usredsrediti na ono što je važno, odnosno ono što koristi.

Takođe, bookmarkiranje je pojednostavljeno, pa tako nakon što klinete zvijezdicu, možete vrlo jednostavno da uredite kategorije gdje želite smjesiti vašu stranicu kako biste je kasnije pročitali.

Sve novosti u Firefoxu 29 možete pronaći na službenim stranicama Mozille, a u videu možete ukratko pogledati nekoliko najbitnijih savjeta.

Firefox 29 možete preuzeti na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije