Programi

Promijenite broj bez brisanja poruka i medija u Viberu

Promijenite broj bez brisanja poruka i medija u Viberu
Foto: Ilustracija | Promijenite broj bez brisanja poruka i medija u Viberu
N.N.

Popularna aplikacija za razmenu poruka Rakuten Viber predstavlja važnu novinu koja će korisnicima širom svijeta omogućiti da prebace svoj Viber nalog na drugi broj - i pritom sačuvaju sve svoje podatke, uključujući kompletnu prepisku njihovih poruka, preuzete pakete sličica i Viber Out kredit.

Nova funkcija će olakšati korisnicima da sačuvaju svoju prepisku i podatke na aplikaciji, a da pritom mogu da zamjene broj na istom uređaju, što je nešto što je veoma često potrebno korisnicima. Viber će prepoznati novu SIM karticu ubačenu u uređaj, i automatski pokrenuti meni za promjenu telefonskog broja. U nekoliko prostih koraka, korisnik će moći da prebaci sve svoje podatke sa Viber naloga na nov broj.

Korisnici koji žele da promjene i broj i mobilni uređaj na istom operativnom sistemu će, istovetno, morati samo da prvo prođu sve korake u meniju za promjenu broja telefona na njihovom starom uređaju, prije nego što ubace novu SIM karticu u novi uređaj i na njemu aktiviraju Viber aplikaciju.

Kad korisnik konačno promjeni broj, Viber će o tome automatski izvestiti sve njegove kontakte, što će im omogućiti da sačuvaju taj novi broj u svojim imenicima.

“Promjena telefonskog broja je česta pojava - čak i redovna u nekim zemljama. Stoga smo želejli da obezbjedimo našim korisnicima mogućnost da u potpunosti sačuvaju kompletnu prepisku njihovih četova, podataka i sadržaja – ako već razmišljaju o takvim promjenama” napomenuo je Đamel Agaua, generalni globalni direktor aplikacije Rakuten Viber.

(mondo.rs)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije