Programi

Revolucionaran proizvod Honora, gejmeri će biti oduševljeni

Revolucionaran proizvod Honora, gejmeri će biti oduševljeni
Foto: N.N. | Revolucionaran proizvod Honora, gejmeri će biti oduševljeni

Asusov ROG mobilni telefon dobija suparnika, Honor je predstavio Honor Plej, prvi u seriji revolucionarnih proizvoda koji donosi izuzetno brzu igru i zabavu na koju je globalna gejming industrija čekala.

Honor Plej je zvjer po performansama sa svojom revolucionarnom tehnologijom grafičke obrade GPU Turbo koja zadovoljava potrebe mladih gejmera za brzom obradom grafike i produženim trajanjem baterije.

Upotpunivši Honorov portfelj, Honor Plej mladim ljudima nudi ono što zaista hoće od svog pametnog telefona: neodoljiv doživljaj neprestalne igre i zabave. Do sada je taj doživljaj bio zakinut zbog nedovoljnog prostora i kapaciteta, zagrijavanja uređaja i brze potrošnje baterije, a sve zbog popularnosti taktičkih turnirskih igara.

Ovaj novi pametni telefon gejmerima i običnim korisnicima donosi dve inovativne tehnologije, vodeće u industriji pametnih telefona. Prvi je Honorov novi GPU Turbo koji dramatično povećava učinkovitost grafičke obrade i obrade podataka, a drugi je Honorova napredna AI tehnologija koja uvodi revoluciju u funkciju kamere kod pametnih telefona.

GPU Turbo inovativna je hardverska i softverska integracija. Brzina treperenja smanjena je na 0.21 odsto, dok baterija ima prednost od 30 minuta naspram ostalih flegšip uređaja pri četiri I po sata provedenih u igri.

4D gejming iskustvo uključuje 3D audio efekte i AI vibracije prilagođene najpopularnijim mobilnim igrama i odgovaraju objektima i scenarijima u igri.

Honor Play jedan je od najpametnijih telefona srednje klase na tržištu. S AI detekcijom pokreta i inteligentnim prepoznavanjem, fotografije s 16 MP prednjom kamerom sada je jednostavnije fotografisati nego ikada dosad.

Tanak i suptilan metalni dizajn u više boja za sve igrače. Honor Pplej će biti dostupan na globalnom tržištu uskoro po cijeni od oko 350 evra.

(dnevno.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije