Programi

The Resistance - Prvi DLC za Call Of Duty WWII

The Resistance - Prvi DLC za Call Of Duty WWII
Foto: N.N. | The Resistance - Prvi DLC za Call Of Duty WWII

Sledgehammer Games je najavio prvu ekspanziju u niza za najnoviju pucačinu u popularnom serijalu, Call of Duty WWII, koja će nositi naziv The Resistance i donosi dosta novog sadržaja u vidu novih mapa, novu War mod misiju i novi Zombi mod.

DLC donosi čak tri nove mape: Anthropoid mapa posjeduje reku koja je dijeli na dva dijela sa otvorenim prostorom odličnim za snajpere; Occupation je rimejk mape iz CoD: MW 3, zvane Resistance, i posjeduje dugačke ulice sa obližnjim kućama; Valkyrie je mapa inspirisana Hitlerovim bunkerom na istočnom frontu.

Nova War Mode misija je operacija Intercept, gdje je potrebno osloboditi zarobljene saveznike i uništiti neprijateljsku opremu za komunikaciju. Dok The Darkest Shore predstavlja novo poglavlje u sukobu sa živim mrtvacima, a igrače očekuje još i mnoštvo sakrivenih tajni.

The Resistance će postati dostupan od 30. januara, dok će nešto kasnije doći i na ostale platforme.

CoD WWII je veliki uspjeh za Activision i Sledgehammer Games, pošto je nedavno objavljeno da je igra zaradila preko milijardu dolara u prodaji od izlaska, 3. novembra, što je čini jednom od najbolje prodavanih igara na konzolama.

(NN/b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije