Programi

Windows 10 dobija mod za igre visokih performansi

Windows 10 dobija mod za igre visokih performansi
Windows 10 dobija mod za igre visokih performansi

Iako je Windows 10 mod za igranje već dugo najavljivan, nije se znao tačan datum puštanja ovog moda u probne verzije. Ali sa početkom ove nedjelje, učesnici programa Windows Insider imaju priliku da isprobaju neke od posljednjih Mikrosoftovih dodataka njihovoj gejming infrastrukturi.

Dio novih gejming osvježenja Windowsu 10 je i automatski mod za fino podešavanje i Windows32 igara a i skorijih naslova koji rade na Univerzalnoj Windows Platformi.

Sva podešavanja bi trebala da budu automatska, tako da ne morate da razmišljate o njima između prelazaka sa igre na igru, a Mikrosoft je objavio da će kasnije ove nedjelje da objave više detalja o samom procesu iza ovog moda.

Sve ovo je samo dio unapređenja koje je Mikrosoft spremio za Windows 10 i Xbox, zajedno sa Beam livestreamingom koji uskoro postaje aktivan, i novim unapređenim vodičem kroz Xbox One za brzo pristupanje muzici i kontrolama za snimanje igara.

Sam updejt na novou čitavih platformi za PC i Xbox je planiran nekad ovog proljeća a do tada ove promjene su dostupne samo unutar Windows Insidera.

(play.co.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije