Svemir

Obama razotkriva tajne dokumente o NLO? (VIDEO)

Obama razotkriva tajne dokumente o NLO? (VIDEO)
Obama razotkriva tajne dokumente o NLO? (VIDEO)

Sam kraj drugog i posljednjeg predsjedničkog mandata Baraka Obame moglo bi obilježiti razotkrivanje dokumenata o spoznajama vanzemaljskih vrsta, tvrde neslužbeni izvori, a prenosi britanski Miror.

Barak Obama je “blizu razotkrivanja revolucionarnih saznanja o NLO i aktivnostima vanzemaljskih vrsta”, piše britanski Miror. Učiniće to, tvrde neslužbeni izvori, pred sam kraj svog mandata i to pod pritiskom predizbornog obećanja Hilari Klinton da će učiniti isto ukoliko postane predsjednica SAD.

U to vjeruje i Stiven Baset, izvršni direktor Paradigm riserč grupe, koji smatra da će nakon Obame nešto slično učiniti i britanski premijer Dejvid Kameron.

Baset inače za to u Bijeloj kući lobira već 20 godina i kaže kako je 'jako uzbuđen' što smo na 'samoj ivici' velikog razotkrivanja tajnih informacija koje vlada SAD ima o vanzemaljskoj aktivnosti na Zemlji.

"Biće to jedna od najvažnijih vijesti ikada objavljenih", uvjeren je Baset.

"Siguran sam 85% da će Obama to učiniti i da će njegovim stopama nakon toga krenuti i britanski premijer," izjavio je.

Hilari Klinton je o važnosti transparentnosti u slučaju vanzemaljske aktivnosti pričala u emisiji Džimija Kimela prije nekoliko mjeseci, a isto je kasnije ponovio i voditelj njene kampanje Džon Podesta.

"Voljela bih da dobijem uvid u te dokumente i da što veći broj njih dam na uvid javnosti", rekla je tada.

"Ukoliko nema ničega, to moramo reći ljudima. Ako nečeg ima, to moramo podijeliti u slučaju da ne narušuje nacionalnu bezbijednost", zaključila je u emisiji. Time je zapravo razočarala mnoge entuzijaste koji sada smatraju da će, ako dođe do objave, objavljeni biti samo relativno nevažni i benigni dokumenti koji opet neće dati odgovor na stotine pitanja i glasina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije