Banja Luka

"Svetosavski bal" 24. januara

"Svetosavski bal" 24. januara
Foto: N.N. | "Svetosavski bal" 24. januara

BANJALUKA - Svetosavski bal u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva "Sveti Sava" iz Banjaluke biće održan 24. januara s početkom u 19 časova u koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor.

"Kao i prethodne godine, dobili smo podršku grada Banjaluka za realizaciju 4. 'Svetosavskog bala' i uvjereni smo da će ova manifestacija postati tradicionalna u našem gradu", saopštili su iz KUD-a "Sveti Sava".

Ove godine, osim KUD-a "Sveti Sava", učestvovaće KUD "Čajavec", KUD "Piskavica", KUD "Pelagić" i CKUDM "Veselin Masleša". Pored kulturno-umjetničkih društava, na ovogodišnjem "Svetosavskom balu" nastupiće "Palladio String Quartet", "One tri", Marko Cvijić, Bojan Čikić, Borko Milošević i Goran Ćetojević, uz pratnju Narodnog orkestra KUD "Sveti Sava".

Ulaz na "Svetosavski bal" je slobodan, ali zbog kapaciteta dvorane balu će moći prisustvovati samo gosti s pozivnicama. Građani koji žele prisustvovati pomenutom balu mogu preuzeti pozivnice na portirnici Banskog dvora, uz napomenu da svi gosti treba da dođu u prigodnoj garderobi.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije