Banja Luka

Banjalučki socijalisti predstavili rezultate rada u prvih šest mjeseci

Banjalučki socijalisti predstavili rezultate rada u prvih šest mjeseci
Foto: Ilustracija | Banjalučki socijalisti predstavili rezultate rada u prvih šest mjeseci

BANJALUKA - Peta proširena sjednica Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka održana je u amfiteatru Univerziteta za poslovne studije, uz prisustvo aktivista partije, predsjednika i sekretara banjalučkih mjesnih odbora. Rukovodstvo Gradskog odbora na čelu sa predsjednikom Goranom Selakom predstavilo je rezultate rada u prvih šest mjeseci .

"Pored analize rezultata Gradskog odbora u prvih šest mjeseci otkako je dužnost preuzelo novo rukovodstvo, predstavljeni su i planovi za buduće aktivnosti. S obzirom da u partiji imamo stručna i profesionalna lica u različitim oblastima, formirali smo stručne savjete za više oblasti. Posebno mi je drago što smo dodijelili povelje našim članovima povodom 25 godina partije i na taj način zahvalili ljudima koji su uz partiju od početka, kao i onima koji su bili uz partiju u najtežim trenucima", istakao je predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka Goran Selak.

Banjalučki socijalisti formirali su savjete za predškolsko, osnovno i srednje, te visoko obrazovanje. Formirani su i savjeti za privredu, zdravstvo, kulturu, sport i Savjet koji će se baviti pitanjima penzionera.

"Tek nas očekuje veliki posao i veliki rezultati. Imamo i dosta kvalitetnih prijedloga za kreiranje lista za predstojeće izbore, tako da ćemo o tom odlučivati na narednoj sjednici", naglasio je Selak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije