Banja Luka

Banjaluka: Jedinstveni događaj „Budi dio prirode, slušaj domaće“ posjetilo više od 6 000 ljudi

Banjaluka: Jedinstveni događaj  „Budi dio prirode, slušaj domaće“ posjetilo više od 6 000 ljudi
Banjaluka: Jedinstveni događaj „Budi dio prirode, slušaj domaće“ posjetilo više od 6 000 ljudi

BANJALUKA- Roditelji sa djecom, posjetioci sa kućnim ljubimcima, penzioneri, mladi, bili su u subotu dio cjelodnevnog muzičko-sportskog događaja pod nazivom "Budi dio prirode, slušaj domaće", koji je održan na Banj brdu u Banjaluci.

Bogat dnevni, ali i večernji program privukao je oko 6.000 posjetilaca svih generacija. Organizator ovog događaja, koji je počeo tačno u podne, a završio u ponoć, bio je "Play Team".

Događaj je obuhvatao bogat program za sve generacije, sa različitim sadržajima. Fitnes programi za djecu i odrasle, koncerti brojnih banjalučkih muzičara, kao i interaktivni sadržaji, činili su 12 sati odlične zabave u prirodi. Događaj je počeo tačno u podne, a završio u ponoć.

Za odličan zvuk su bili zaduženi banjalučki bendovi "Sopot", "Alexandria", "Brutal Protest", "Balkan express", "Tupas mene", "Shanghai Street Fight", "Lady D". Odličan humor je i ovaj put bio neizostavan jer su pred Banjalučanima nastupili glumci komičarske trupe AKT "Alija Sirotanović", dok je DJ Filip A napravio sjajnu parti atmosferu za kraj.

Energija i atmosfera ispred bine na nastupima muzičara je bila odlična, nasmijani i rasplesani ljudi glasno su aplaudirali i podržavali muzičare na sceni, pjevajući njihove pjesme. Atmosfera u bekstejdžu je bila takođe vesela, muzičari su se družili i podržavali jedni druge, ne krijući oduševljenje koliko im znače ovakvi nastupi.

Za sve posjetioce bio je organizovan besplatan prevoz autobusom od gradske pošte u centru grada do restorana "Novak" na Banj brdu.

Posjetioci su imali priliku da se fotografišu u foto-kabini kao i da uživaju u besplatnoj vodi, kafi i voću.

"Fitnes programi posebno osmišljeni za djecu i mlade, besplatna hrana i poslastice za kućne ljubimce, rashlađene velike količine piva, sladoled i roštilj, te fenomenalni i energični nastupi banjalučkih bendova ostaće u lijepom sjećanju na poseban događaj u prirodi. Reakcije posjetilaca i publike su bile veoma pohvalne i svi su bili nasmijani i oduševljeni bogatim programom i sadržajima", istakao je Bojan Dragišić, član "Play Teama".

Tokom dnevnog programa mališani, a i odrasli plesali su i vježbali na otvorenom, a čak ih ni visoke temperature i veoma jako sunce u tome nisu spriječili. Mnogi posjetioci su zajedno sa svojim društvom ili kompletnim porodicama cijeli dan uživali u prirodnom ambijentu i raznolikim sadržajima.

"Cilj ovakvog događaja je bio da se podrži domaća muzička scena i očuvanje prirode koja nam toliko mnogo pruža. Ovaj jedinstveni događaj u prirodi je bio kruna realizacije veoma uspješnog društveno-odgovornog projekta 'Revitalizacija Banj brda' (putokazi, kante za smeće, klupe i stolovi), koji je u saradnji sa gradom Banjaluka realizovala kompanija 'Molson Coors' i brend jelen pivo, želeći da Banjalučanima uljepša njihovo omiljeno mjesto za boravak u prirodi", dodao je Dragišić.

Posjetioci su imali priliku da učestvuju u očuvanju naše prirode, pa je tako omogućena i reciklaža plastičnih čaša, a organizatori su istakli da sav novac dobijen od reciklaže će biti namijenjen za dalje odražavanje Banj brda.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije