Banja Luka

Banjaluka: Novorođenčetu potrebna pomoć

BANJALUKA- Tročlanoj porodici Trebovac iz Banjaluke, koja ima jednomjesečnog dječaka potrebna je pomoć u vidu hrane za bebe i higijene, te šporeta i ogreva.

Trebovci žive u trošnom kućerku koji su dobili od poznanika na korištenje u Ulici Frana Supila 30a, na banjalučkom polju, a broj telefona  majke koja je  željela da ostane anonimna je 066/647-520, ali nam je ipak ispričala dio priče.

''Ranije sam radila u pekari, ali kada sam ostala trudna dobila sam otkaz i ostala na cesti. Dobili smo na korištenje ovaj kućerak, a vidite kakvo je stanje i da je hladno, a beba je mala'', kazala je ova tridesetčetvorogodišnja majka dok na flašicu hrani malog dječaka u potpuno hladnom domu.

Kaže da su joj mnogo pomogli u Udruženju ''Mozaik prijateljstva'', te da je od njih dobila pokućstvo koje imaju i krevetić za bebu.

Apel za pomoć ovoj porodici objavilo je i Udruženje "Mozaik prijateljstva'' u kojem su naveli da je majka ostala bez mlijeka za bebu.

"Svi koji žele da doniraju hranu za bebe, pelene ili novac mogu se javiti na broj telefona 051/922-224”, rekli su u “Mozaiku prijateljstva”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije