Banja Luka

Banjaluka: Šetnja na minusu privukla najhrabrije

Banjaluka: Šetnja na minusu privukla najhrabrije
Banjaluka: Šetnja na minusu privukla najhrabrije

BANJALUKA - Inicijativa građana Rekreativna zona prošle nedjelje organizovala je cjelodnevnu rekreativnu šetnju kroz ljepote Banj brda pod nazivom "Dan za termos bocu."

Iako je bilo prohladno vrijeme, ovom događaju odazvao se veliki broj ljubitelja prirode, a svi oni su imali priliku da uživaju u zimskoj čaroliji koju Banj brdo  nudi u toku prohladnih zimskih dana. To su čist i hladan vazduh, velike količine snijega, nekoliko zaleđenih izvora i potoka, kao i duge i zanimljive šumske staze u kojima vlada jedinstvena zimska čarolija koja se rijetko viđa.

Tihomir Dakić iz Centra za životnu sredinu kazao je da je cilj ove manifestacije bio da se građanima, putnicima  namjernicima kao i  gostima  iz drugih mjesta približe ljepote ove rekreativne zone koja se nalazi na svega  1,5 kilometara od grada.

"U toku zimskih dana ovo mjesto ponekad bude pomalo zanemareno, a vrijeme slava i teške hrane idealna je prilika za  boravak na svježem vazduhu. Šetnja i veselo društvo uvijek je dobrodošlo", istakao je Dakić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije