Banja Luka

'Škola života" poredak ljubavi od 23-25 februara u Banjaluci

'Škola života" poredak ljubavi od 23-25 februara u Banjaluci
Foto: N.N. | Besplatna "škola života" od 23. do 25. februara u Banjaluci

BANJALUKA - Vlado Ilić, jedan od najpriznatijih svjetskih terapeuta, kroz čije škole i edukativne grupe je prošlo skoro 30.000 polaznika, od 23. do 25. februara u Banjaluci će održati seminar "škole života" poredak ljubavi koja započinje uvodnim predavanjem na temu "Poravnanje-ravnoteža između primanja i davanja".

Organizatori seminara navode da će polaznici na uvodnom predavanju čuti kako postići potrebnu ravnotežu između uzimanja i davanja i na taj način sačuvati ili poboljšati porodične, partnerske, prijateljske, poslovne i druge odnose.

Uvodno predavanje je besplatno i održaće se 23.februara u 18h u zgradi ATV televizije.

Inače, nauka epigenetika je brojnim eksperimentima dokazala da se nasljeđem predaka prenose i traume, fobije i ostale jake emocije, a ne samo bolesti i karakterne osobine.

Često se prenose i transgeneracijski, pa potomci ponekad i ne znaju šta je pravi uzrok nekih višedecenijskih neriješenih sukoba unutar porodice ili njih samih. Poneko ima osjećaj da se, i kada čini sve da unaprijedi svoj život, vrti ukrug i da mu se ponavljaju negativna životna iskustva. Neki se, pak, i kada ostvare životne želje i dalje osjećaju neispunjeno i prazno.

I dok jedni o tome pričaju s najbližima, drugi ćute! Neki pak odluče i da nešto preduzmu. Tada, na scenu stupa porodični raspored, popularno nazvan poredak ljubavi, moćna terapijska metoda koja već decenijama uspješno rješava baš ovu vrstu nasljeđa predaka.

Metoda, već odavno poznata u svijetu, a u Srbiji zvanično priznata od Ministarstva zdravlja kao grana tradicionalne medicine, postiže sjajne rezultate baš u onom segmentu nasljeđa predaka za koji naučnici epigenetičari tek traže lijek.

Mnogobrojni polaznici kažu da im je metod promijenio život pomažući u rješavanju problema u porodičnim, prijateljskim, poslovnim i ostalim međuljudskim odnosima.

Informacije možete potražiti i na FB profilu: Poredak ljubavi Banjaluka

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije