Banja Luka

Bez struje Ulica braće Pišteljića, bez vode Grčka i Kuljanska

Bez struje Ulica braće Pišteljića, bez vode Grčka i Kuljanska
Foto: Ilustracija | Bez struje Ulica braće Pišteljića

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži struje danas od osam do 12 časova neće imati dijelovi naselja Stražbenica i Lazići, a od osam do 15 dio Ulice braće Pišteljića.

Od 8.30 do 15 časova bez struje će ostati dijelovi naselja Galići, Goleši i Ćutkovići, a od devet do 12 dijelovi ulica Dr Jovana Raškovića, Kralja Petra I Karađorđevića i Svete kraljice Jelene.

"U periodu od devet do 14 časova struje neće imati dijelovi ulica Veseli brijeg, Braće Kukrika i Podgorička, te dio naselja Donja Kola", saopšteno je iz "Elektrokrajine".

Suve slavine u Grčkoj i Kuljanskoj

Zbog izvođenja radova na cjevovodu u Grčkoj ulici danas će doći do privremenog nestanka vode od osam do 18 časova u toj ulici. 

"Radovi će biti izvođeni i na cjevovodu u Kuljanskoj ulici, u naselju Kuljani, zbog čega će u istom periodu doći do privremenog nestanka vode u ovoj ulici, kao i u dijelu Kozarske ulice, između raskršća ulica Bolanog Dojčina i Radoja Domanovića", saopštili su iz "Vodovoda". 

Dodali su da će do srijede zbog izvođenja radova na mjerenju na vodovodnoj mreži biti mogući polusatni padovi pritiska u dijelu naselja Čaire, u ulicama između Omladinske, Braće Mažar i majke Marije, Radoja Domanovića, Kralja Petra Prvog Karađorđevića i Skendera Kulenovića.

( M.G.)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije