Banja Luka

Budimir Balaban nosilac liste DNS-a

Budimir Balaban nosilac liste DNS-a
Budimir Balaban nosilac liste DNS-a

BANJALUKA - Na sjednici banjalučkog Gradskog odbora DNS-a, koja je održana u ponedjeljak naveče, usvojena je lista kojom će ova stranka nastupiti na lokalnim izborima, a nosilac liste je Budimir Balaban, aktuelni predsjednik Skupštine grada.

"DNS poslije ovih izbora očekuje zapaženiju ulogu i više učestvovanja u donošenju odluka i nadamo se da će naša lista osvojiti povjerenje građana kao i prethodnih godina", rekao je Balaban.

Kako kaže, odstupanja na listi se ne mogu desiti jer su mjesecima radili i pripremali kandidate i dodaje da je lista s imenima njihovih kandidata kompletirana.

Od aktuelnih odbornika u Skupštini grada za još jedan mandat boriće se i Boran Bosančić, Nenad Šibarević i Braco Plavšić.

Od imena poznatih široj javnosti na listi se nalaze i Vera Sladojević, direktorica Centra za socijalni rad, kao i Novo Grujić, direktor preduzeća "Depot", te Mira Popović, direktorica Zavoda za medicinu rada.

Na DNS-ovoj listi nalazi se i Slobodan Stanarević, direktor Instituta za građevinarstvo.

U Skupštini grada bi svoje mjesto mogli da dobiju, između ostalih, i Milenko Vučeta, jedan od izvršnih direktora "Pošta Srpske", Diana Radić, direktorka marketinga "Nezavisnih novina", Dragana Beslać, službenik Ministarstva saobraćaja i veza RS, Miroslav Gajić, pedijatar, zatim profesor u Muzičkoj školi Aleksandar Rađenović, Danijel Dojčinović, Mihajlo Travar i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije