Banja Luka

Čubrilović čestitao slavu Banjaluke

Čubrilović čestitao slavu Banjaluke
Čubrilović čestitao slavu Banjaluke

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, povodom krsne slave grada Banjaluka - Spasovdana, uputio je čestitku gradonačelniku Slobodanu Gavranoviću, predsjedniku gradske Skupštine Budimiru Balabanu, odbornicima, sveštenstvu Parohije banjalučke i svim građanima Banjaluke.

Čubrilović je naglasio da se grad Banjaluka, administrativni, akademski, ekonomski, naučni, kulturni i sportski centar Republike Srpske, uspješno razvija, pokazujući otvorenost za nove ideje i inicijative, kao i spremnost da prihvati konstruktivne prijedloge koji, u najvećoj mogućoj mjeri, odražavaju interese građana. 

On je istakao da kompleksan i važan položaj Banjaluke zahtijeva dobru saradnju lokalne uprave i republičkih organa vlasti čija kontinuirana podrška u izgradnji prioritetnih infrastrukturnih projekata omogućava dalji napredak grada, opredijeljenog da budući razvoj temelji na evropskim perspektivama i savremenim urbanim standardima, saopšteno je iz kabineta predsjednika Narodne skupštine Srpske.

"Povodom krsne slave grada Banjaluka Vaznesenja Gospodnjeg - Spasovdana, Vama, odbornicima Skupštine grada, sveštenstvu Parohije banjalučke i svim građanima Banjaluke, u ime Narodne skupštine Republike Srpske i svoje lično ime, upućujem najsrdačnije čestitke. Želim da ovaj veliki praznik bude proslavljen radosno, u duhu tradicije i običaja koji daju posebno svečan ton krsnom slavlju Banjalučana i cijenjenih gostiju", navodi se u čestitki. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije