Banja Luka

Davidović: Grad uvijek uz sportiste

Gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović primio je u utorak naveče u Banskom dvoru sportiste i predstavnike banjalučkih klubova koji su ostvarili zapažene rezultate u protekloj sezoni.

Davidović je istakao da najuspješniji banjalučki sportisti, osim vlastitog sportskog uspjeha, promovišu grad Banjaluku i Republiku Srpsku.

"Jedan broj mladih ljudi ne može da se snađe u ovom vremenu, a vi ste izabarali da se bavite sportom i očigledno je da ste odabrali pravi put. Krenuli ste putem svojih slavnih prethodnika i niste pogriješili. Svjesni smo da radite u teškim uslovima, da naši sportski objekti nisu u najboljem stanju i zbog toga su vaši uspjesi još značajniji. Grad Banjaluka će uvijek biti uz svoje sportiste i ulagaćemo u sport u skladu sa našim mogućnostima", istakao je Davidović.

U ime sportista i sprtskih klubova, prisutnima se obratio Nebojša Kuštrinović. On je kazao da su sportisti svom gradu dali mnogo i da je radostan što na prijemu vidi ljude koji žive za sport, a ne od sporta.

"Prava armija djece koja se bave sportom su garancija da će Banjaluka i dalje biti grad sporta i vjerujem da se među njima kriju i budući šampioni. Vremena jesu teška, nema novca za sport, ali gledajući ovu mladost, vjerujem da ćemo svi zajedno izaći na put uspjeha", naglasio je Kuštrinović.

Prijemu su prisustvovali članovi Ženskog rukometnog kluba Borac, Bokserskog kluba Slavija, Biciklističkog kluba BSK, Atletskog kluba Borac, Ženskog košarkaškog kluba Orlovi, Kuglaškog kluba Borac, Karate kluba Šotokan, Odbojkaškog kluba Inova, Škole šaha Skakač i Sportskog udruženja građana "Dajak klub".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije