Banja Luka

Donacija kompanije Milbauer za banjalučki vrtić Pčelica

Donacija kompanije Milbauer za banjalučki vrtić Pčelica
Foto: N.N. | Donacija kompanije Milbauer za banjalučki vrtić Pčelica

BANJALUKA - U vrtiću "Pčelica" uskoro će biti zamijenjena i rekonstruisana stolarija jer je danas potpisan ugovor o donaciji sredstava u vrijednosti od 15.000 KM između grada i kompanije "Milbauer".

Ugovor za potrebe Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje potpisali su gradonačelnik Igor Radojičić i Ivan Malić, potpredsjednik kompanije "Milbauer".

Radojičić je rekao da uslovi u vrtiću "Pčelica" nisu bili dobri, pogotovo za vrijeme zime.

"Ovim povećavamo broj društveno-odgovornih kompanija koje su sa nama učestvovale u izgradnji i rekonstrukciji dječjih igrališta, opremanju vrtića i slično. Ove godine nastavljamo i akciju izgradnje igrališta, jer već imamo dogovore za šest lokacija, a imamo u planu i tri nova vrtića, čime ćemo povećati kapacitete Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje", istakao je Radojičić.

Foto: Velibor Tripić
Foto: Velibor Tripić

Vedran Francuz, marketing menadžer kompanije "Milbauer", rekao je da su donacijom željeli da promovišu zdrave vrijednosti u društvenoj zajednici.

"Nije nam prvi put da pokazujemo odgovornost prema zajednici u kojoj živimo", rekao je Francuz.

Jelena Kurtinović, direktor Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, kazala je da je objekat vrtića "Pčelica" izgrađen 1982. godine i da je bila nepohodna zamjena stolarije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije