Banja Luka

Druženje banjalučkih novinara uz kuglanje

Druženje banjalučkih novinara uz kuglanje
Druženje banjalučkih novinara uz kuglanje

BANJALUKA - Klub novinara Banjaluka organizovao je u četvrtak naveče druženje za novinare u "New York Bowling" centru u Banjaluci.

U odličnim prostorijama ovog centra mješovite ekipe medijskih kuća su imale priliku da odmjere snage u ovom sve popularnijem sportu na našim prostorima. Među novinarskim ekipama koje su se takmičile bio je i tim Nezavisnih novina, koji je ostvario zapažen rezultat.

Aleksandar Čavić, urednik fotografije i kapiten kuglaškog tima Nezavisnih novina je uspješno vodio ekipu i svojim takmičarima dao nekoliko dobrih savjeta kako da "počiste" čunjeve na stazi.

Iako je u pitanju amaterski turnir, učesnici kažu da je konkurencija bila jaka, zbog čega ni takmičarskog duha nije nedostajalo. Ipak, bez obzira na to, za većinu njih ovaj sport je prvenstveno zabava i druženje.

Kamermani televizijskih kuća su naveli da su ovaj put oni bili u prednosti u odnosu na svoje kolege, jer kako navode to je sve zbog snage u rukama. Za njih su godine nošenja kamere dobro poslužile u bacanju kugle.

Ekipe su brojale po šest članova, a na vrhuncu organizacije za takmičenje bila je ekipa Euro Blica, koja je došla sa velikom podrškom svoje redakcije i u svojim Euro Blic dresovima. U prvom krugu najbolji rezultat je postigao tim Elta televizije, a ostali novinari najavljuju revanš.

Sljedeći krug takmičenja biće organizovan 15. oktobra, a do tada novinari su poručili da je za ovaj sport jedino dovoljno da volite da se takmičite i zabavljate, jer kuglanje objedinjuje sport i zabavu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije