Banja Luka

"Dual" radar od sutra "vreba" vozače na banjalučkim putevima

"Dual" radar od sutra "vreba" vozače na banjalučkim putevima
Foto: N.N. | “Dual” radar od sutra "vreba" vozače na banjalučkim putevima
N.N.

BANJALUKA – Policijska uprava Banjaluka obavještava građane da će se od 18. januara do 6. februara na putevima koje pokriva ova uprava vršiti kontrola učesnika u saobraćaju automatskim mjerenjem prekoračenja dopuštene brzine kretanja pomoću radarskog sistema "Dual".

Ovaj sistem podrazumjeva evidentiranje brzine bez prisustva policijskih službenika i bez zaustavljanja vozača.

Navedeni radarski sistem evidentira brzinu na obe saobraćajne trake, kako u dnevnim tako i u noćnim uslovima saobraćaja. Uređaj istovremeno detektuje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila.

Bitno je napomenuti da uređaj posjeduje memoriju na koju policijski službenik ne može da utiče.

Vozačima koji su počinili prekršaj evidentiran "Dual'" radarom, obavještenje o učinjenom prekršaju dostavlja se na prijavljenu adresu prebivališta.

Policijska uprava Banjaluka apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito one koji se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 1

Gavro.

ma nemojte tako , šta radiš Mile , ponovo učvršćuješ svoju diktaturu , ma ne postavljajte to , ( neka ginu ) ..... propaganda je iz sarajevskog pašaluka na perfidan način , eto vam Mile uvodi radare , vara vas , laže vas, kupi vam pare i na taj način ...... jer im i jeste želja i drago da se u RS što više gine iako se svagdje gine ali nije to njima bitno već da se u RS najviše gine , iz tih i drugih razloga udare na Dodika a mnogi se i zalijepe za tu maglu ahahaha

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije