Banja Luka

Gavranović: Najteže u naselju Potok

Gavranović: Najteže u naselju Potok
Gavranović: Najteže u naselju Potok

BANJALUKA - Komandant Štaba za vanredne situacije Banjaluke Slobodan Gavranović ocijenio je danas da je najteža situcija u naselju Potok, gdje je najveća šteta na infrastrukturi i objektima, od kojih su neki ugroženi i velikim nanosima zemlje.

"Situacija je posebno ozbiljna u ulicama Pere Drljače, Ustaničkoj i Orlovačkom putu", rekao je Gavranović, nakon što je obišao naselja pogođena posljednjim poplavama.

On je dao nalog da se obezbijedi dodatna mehanizacija za raščišćavnje terena, da bi se objekti pripremili za dezinfekciju, saopšteno je iz Uprave grada Banjaluka.

"Naše ekipe koje rade na terenu doći će do svakog objekta i nema razloga za paniku. Prioritet nam je da uklonimo nanose sa saobraćajnica, da objekti budu očišćeni i izvršena dezinfekcija, a tek nakon toga će se raditi na popisivanju i procjeni nastale štete", dodao je Gavranović.

U naselju Potok nalaze se timovi Civilne zaštite, predstavnci Odjeljenja za inspekcijske poslove, Komunalne policije i Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja grada Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije