Banja Luka

Gradonačelnik Banjaluke posjetio Rafting-centar Kanjon

Gradonačelnik Banjaluke posjetio Rafting-centar Kanjon
Gradonačelnik Banjaluke posjetio Rafting-centar Kanjon

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović danas je sa saradnicima i delegacijama gradova partnera posjetio Rafting-centar "Kanjon", gdje je informisao goste o turističkim potencijalima grada na Vrbasu, razvojem avanturističkog turizma i mogućnostima za organizovanje manifestacija u sportovima na divljim vodama.

Gavranović je zahvalio predstavnicima gradova partnera što su odvojili vrijeme i posjetili Banjaluku tokom obilježavanja Dana grada, dodavši da se kroz prijateljstvo i partnerski odnos stvaraju i preduslovi za konkretniju saradnju na svim poljima od privrede, preko turizma, do sporta i kulture.

U ime delegacija gradova partnera domaćinima je za gostoprimstvo zahvalio načelnik opštine Kranj Mohor Bogataj.

On je rekao da se Banjaluka još jednom pokazala kao odličan domaćin, izrazivši uvjerenje da će iz ovako iskrenog prijateljstva sigurno proizaći modaliteti privredne saradnje, te da će privrednici prepoznati značaj povezivanja lokalnih zajednica na ovim prostorima.

Banjaluka će i ove godine biti domaćin jedne velike sportske manifestacije - Evropskog prvenstva u raftingu.

"Iz godine u godinu kanjon Vrbasa postaje sve poznatija i sve priznatija sportska i turistička destinacija, i to je ono na čemu smo se godinama angažovali", rekao je predsjednik Rafting-kluba "Kanjon" Aleksandar Pastir.

Delegacije gradova partnera bile su oduševljene viđenim u Rafting-centru "Kanjon", a predsjednik opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić najavio je svoj dolazak na takmičenja u okviru Evropskog prvenstva u raftingu, koje će biti održano od 21. do 25. maja.  rekao je predsjednik Rafting-kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije