Banja Luka

I Stevandić kandidat za gradonačelnika Banjaluke

I Stevandić kandidat za gradonačelnika Banjaluke
I Stevandić kandidat za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Banjalučki gradski odbori Srpske demokratske stranke /SDS/ i Srpske napredne stranke /SNS/ potpisali su danas Sporazum o usaglašenom djelovanju i podršci kandidaturi Nenada Stevandića iz SDS-a za gradonačelnika Banjaluke.

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Đorđe Umićević rekao je da je Stevandić kandidat koga podržava SNS, a da je na preostalom dijelu opozicije da prihvati ili ne prihvati Stevandića.

Umićević je dodao da je isteklo vrijeme za prijedlog za načelnike i poručio da i druge opozicione stranke mogu da daju podršku Stevandiću kao kandidatu.

Predsjednik Gradskog odbora SNS-a Saša Milovanović rekao je da su ostale opozicione stranke neozbiljne i neodgovorne jer je pitanje gradonačelnika Banjaluke velika stvar za građane ovog grada i Republike Srpske.

"Sinoć smo održali zajedničku sjednicu i dogovorili se o Stevandiću kao zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Banjaluke", dodao je Milovanović.

Odgovarajući na pitanje novinara šta misli o kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Slobodanu Gavranoviću, Stevandić je rekao da je to ozbiljan i veliki protivnik, ali je izrazio uvjerenje da će pobijediti na oktobarskim izborima.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije