Banja Luka

Izgrađena vodovodna mreža u Banjaluci

Izgrađena vodovodna mreža u Banjaluci
Izgrađena vodovodna mreža u Banjaluci

BANJALUKA - U više ulica u banjalučkim naseljima završena je izgradnja vodovodne mreže, za šta je grad Banjaluka uložio 225.358 KM.

Završena je izgradnja sekundarne vodovodne mreže prve visinske zone u Maloj ulici u naselju Šargovac, zatim sekundarne vodovodne mreže u Ulici Bose Živković, u ogranku Ulice Blagoja Parovića i u Ulici Dušana i Vlade Kopanje kod broja 4 u naselju Lauš, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja.

U Odjeljenju navode da je okončana i izgradnja vodovoda druge visinske zone u naselju Česma u dužini od 1,2 kilometra, a vodovodna mreža izgrađena je i u ogranku Kuljanske ulice u dužini od pola kilometra. 

Sekundarna vodovodna mreža urađena je i u dva ogranka u Ulici Zore Kovačević, kao i u Kosovskoj ulici, na dijelu od broja 21 D do broja 21 K, u Ulici Marka Lipovca u ogranku u Ulici Novaka Pivaševićeva.

Do kraja godine trebalo bi da počne i izgradnja sekundarne vodovodne mreže u Mjesnoj zajednici Donja Piskavica, u naseljima Zrnići i Ševe, za šta je u toku procedura javne nabavke za izbor najpovoljnijeg izvođača radova. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije