Banja Luka

Lampioni želja obasjali nebo iznad Banjaluke

Lampioni želja obasjali nebo iznad Banjaluke
Foto: N.N. | Lampioni želja obasjali nebo iznad Banjaluke

BANJALUKA – Jedinstven događaj sinoć je po prvi put organizovan na Trgu Krajine.

Puštanje lampiona želja, u organizaciji domaćeg trgovačkog lanca Tropic i mojMarket, izmamilo je dolazak oko 1500 Banjalučana, ali i ljudi iz drugih gradova, svih generacija.

U okviru februarske kampanje "Slavimo ljubav", u trgovačkom lancu Tropic i mojMarket došli su na ideju da organizuju do sada neviđen događaj u gradu na Vrbasu.

Velika zainteresovanost za događaj, za koji su prisutni rezervisali lampione putem Tropic ili mojMarket Facebook stranica, rezultirala je puštanjem 700 eko-lampiona koji su u nebo ponijeli najiskrenije želje. Ozarena i srećna lica najmlađih bila su očekivana, ali ni oni stariji nisu mogli da sakriju oduševljenje.

Sinoćnji događaj nije bio i kraj ove aktivnosti. „Za svaki rezervisani lampion, koji su svi prijavljeni dobili besplatno, odlučili smo da doniramo po 5 konvertibilnih maraka, što ukupno čini  3 500 KM, Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetsko-kliničkog centra RS, jer to je mjesto na kojem se rađaju nove generacije i oni koji su oličenje istinske ljubavi,” navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic i mojMarket. Uz donaciju, Klinici će biti uručena knjiga sa fotografijama koje su prisutni zabilježili na događaju i njihovim porukama budućim naraštajima.

Jedinstvena poruka ljubavi i zajedništva sinoć je poslana u nebo, a iz trgovačkog lanca Tropic i mojMarket poručuju da se nadaju skorom ponovnom druženju, u još većem broju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije