Banja Luka

Lazarevo dobija dječje igralište

Lazarevo dobija dječje igralište
Foto: Ilustracija | Lazarevo dobija dječje igralište

BANJALUKA - Mališani u naselju Lazarevo uskoro će u krugu Osnovne škole "Borisav Stanković" dobiti dječje igralište, na kojem će se moći igrati, jer je danas potpisan ugovor o donaciji igrališta kompanije "Meridian" a.d. Banjaluka.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Igor Radojičić i Anđelko Šobot, direktor ove kompanije.

"Hvala domaćoj kompaniji što se priključila akciji i što je odlučila da u svom gradu doprinese poboljšanju ukupnog života građana, prije svega djece i njihovih porodica", rekao je Radojičić.

Naglasio je da je ovo prvo igralište iz ove akcije koje će biti izgrađeno u naselju Lazarevo, u kojem ima mnogo djece i dvije osnovne škole.

"Dosad smo u ovoj akciji dobili 12 novih igrališta od 19 kompanija. U ovoj godini očekujemo još najmanje šest dogovorenih igrališta i nastavljamo ovu aktivnost s novim kompanijama", kazao je Radojičić.

Istakao je da je grad donatorima ponudio 60 lokacija za gradnju igrališta na svim područjima grada.

Šobot je kazao da se ova kompanija već 70 godina bavi transportom i logistikom i da aktivno učestvuju u razvoju ovog društva.

"Zadovoljstvo nam je što je grad dozvolio da radimo ovo igralište, kojim ćemo stvoriti uslove da djeca iz Lazareva dobiju mjesto za igru i druženje", naglasio je Šobot i dodao da je izgradnja igrališta procijenjena na oko 30.000 KM, a rok za izgradnju je 90 dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije