Banja Luka

Na pola puta do završetka Zelenog mosta

Na pola puta do završetka Zelenog mosta
Foto: N.N. | Na pola puta do završetka Zelenog mosta
Marija Gajić

Novi Zeleni most trebalo bi, kako je i planirano, da bude završen do kraja godine, a do sada je urađeno oko 50 odsto predviđenih radova.

Nenad Majstorović, rukovodilac gradilišta, rekao je da je do sada urađen desni obalni stub, te da su u toku radovi na srednjem i lijevom stubu.

"Dinamika je dosta dobra i sada smo negdje na pola posla", rekao je Majstorović.

Gradonačelnik Igor Radojičić, koji je juče obišao gradilište, kazao je da trenutno izvode radove na stubovima te da napreduju željenom dinamikom.

"Nadamo se da će vremenske prilike dozvoliti da se radovi odvijaju bez prekida i da spojimo dvije obale Vrbasa novim savremenim mostom", kazao je Radojičić.

Naglasio je da, prema novoj analizi, gradu u ovom trenutku nedostaje najmanje šest mostova, a da se vode razgovori za tri ili četiri prioritetna mosta.

"Što se tiče rasterećenja saobraćaja, most u Docu je jedan od prioritetnih, ali je on i najskuplji jer je potrebno riješiti dosta imovinsko-pravnih odnosa. Procijenjena vrijednost tog mosta je osam  do devet miliona KM", rekao je Radojičić.

Dodao je da u Srpskim toplicama takođe treba mijenjati postojeći most koji nije adekvatan, da most u Krupi takođe nije predviđen za zadržavanje te ostaje da se riješi pitanje mosta u Česmi.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

H&M ponovo zapošljava: Otvoreno 30 pozicija za Prodajne savjetnike

Marketing tim / 18.11.2018 00:00

Kao jedna od najvećih svjetskih maloprodajnih modnih kuća, H&M nudi bezbrojne poslovne prilike. U živahnom, aktivnom i raznolikom okruženju - mjestu gdje je kupac uvijek u središtu pozornosti.

Danas H&M zapošljava oko 171,000 ljudi na više od 71 tržišta, a u Bosni i Hercegovini traži veći broj Prodajnih savjetnika!

Iz H&M-a navode da ono što ih čini stvarno posebnima jesu izvrsni zaposlenici. Od elegantnih prodajnih savjetnika i Visual Merchandisera do kompjuterskih genija i mudrih organizatora poslovanja – sve H&M zaposlenike odlikuje velika ambicija, a da ne spominjemo i odličan ukus za modu. Za njih ništa nije nemoguće.

Moda, zabava i akcija!

Posao u BiH za Prodajnog savjetnika u H&M-u dolazi sa mnogo zabave, timskog rada i mogućnosti za buduću karijeru. Zaduženja za ovu poziciju bi bila sljedeća: ostvarivanje odličnog iskustva kupaca koje doprinosi prodaji i profitu u prodavnici, aktivno nuđenje pomoći i dijeljenje znanja o proizvodima i modi prema kupcu,  raditi u skladu sa standardima, politikama, procedurama i pravnim zahtjevima  kompanije H&M.

Zvuči zanimljivo? Odlično!

Radnu biografiju zajedno sa motivacionim pismom šaljite putem LINKA

Proces regrutacije i selekcije kandidata obavlja kompanija Kolektiv, Agencija Posao.ba.

Najčitanije