Banja Luka

Odgođeno Međunarodno tamičenje u zaprežnom sportu

Odgođeno Međunarodno tamičenje u zaprežnom sportu
Odgođeno Međunarodno tamičenje u zaprežnom sportu

BANJALUKA - Međunarodno tamičenje u zaprežnom sportu za pehar Grada Banjaluke, koje se trebalo održati danas u 14 časovava na fudbalskom stadionu Omladinac, odgođeno je za 11. jun zbog loših vremenskih uslova, kazali su u konjičkom klubu Paddock.

Ovo je trebalo biti prvo takmičenje takve vrste u Banjaluci i BiH, a trebalo se odvijati po pravilima i propozicijama Svjetske konjičke federacije.

Za samo takmičenje bilo je prijavljeno 15 vrhunskih vozača iz BiH i Srbije.

Katarina Jovanović, licencirani trener konjičkog sporta i osnivač konjičkog kluba Paddock, rekla je da je odgođen i defile učesnika koji su se danas od 12 časova trebali kretati centrom grada.

„Takmičenje smo odložili zbog loših vremenskih uslova, odnosno kiše koja je padala tokom cijele noći. Svi zajedno smo donejli odluku da se takmičenje odgodi je je teren na kojem se takmičenje trebalo održati bio dosta klizav zbog kiše, te u takvim lošim uslovima može doći do povrede konja a to smo željeli da izbjegnemo. U prvobitnom planu bili smo primoreni da takmičenje odgodimo za 11.6.“, rekla je Jovanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije