Banja Luka

Određeno radno vrijeme za 21. novembar

Određeno radno vrijeme za 21. novembar
Određeno radno vrijeme za 21. novembar

BANJALUKA- Pravna i fizička lica koja obavljaju djelatnost proizvodnje i prodaje hljeba, peciva, svježe tjestenine, dragstori, trgovine na autobuskoj i željezničkoj stanici u Banjaluci moći će da rade 24 časa na Dan potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma u subotu, 21. novembra, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

U tom vremenu mogu raditi i privredna društva koja obavljaju komunalne djelatnosti, proizvodnju i isporuku vode, toplotne energije, te javni prevoz putnika, održavanje čistoće, održavanja grobalja i pružanje pogrebnih usluga, održavanje ulica, saobraćajnica, parkova, zelenih površina, odvođenje atmosferskih voda i drugih padavina, čišćenje javnih površina i Civilna zaštita.

Dom zdravlja, Sportska dvorana "Borik", Centar za socijalni rad i Kulturni centar Banski dvor imaće odobreno radno vrijeme od 00.00 do 24.00 časa, kao i željeznička i autobuska stanica.

Ugostiteljski objekti dužni su da rade u skladu sa važećom odlukom o određivanju radnog vremena za te objekte na području grada.

U vremenu od 8.00 do 21.00 čas dozvoljeno je radno vrijeme trgovinama pogrebnom opremom, a u skladu sa pijačnim redom "Tržnice" mogu da rade i objekti na gradskoj Tržnici i na novoj pijaci.

Radno vrijeme od 8.00 do 13.00 časova određeno je za trgovine mješovitom robom, frizerske i kozmetičarske salone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije