Banja Luka

Opozicione stranke formirale Klub odbornika

Opozicione stranke formirale Klub odbornika
Foto: N.N. | Opozicione stranke formirale Klub odbornika

BANJALUKA - Odbornici u Skupštini grada Aleksandar Petković, Draško Stanivuković, Mirna Savić-Banjac i Saša Lazić od sutra i zvanično djeluju u zajedničkom Klubu odbornika SDS - PDP - NDP.

Zajednički klub, kako su objasnili, formiran je zbog potrebe za snažnijim i vidljivijim zastupanjem interesa građana koji su svoje povjerenje ukazali ovim odbornicima, ali i partijama iz kojih dolaze.

"Naše zajedničko interesovanje biće usmjereno na zastupanje interesa običnih ljudi, koji od svojih predstavnika u gradskom parlamentu to očekuju", kazao je Aleksandar Petković, odbornik SDS-a, koji je ostao jedini predstavnik ove stranke nakon što su Predrag Vulin i Ljubo Ninković prešli u Narodnu stranku Ognjena Tadića.

Kako kažu iz ovog kluba, kroz ukazivanje na nagomilane probleme opozicioni odbornici nastojaće dati konstruktivne prijedloge za poboljšanje uslova života u Banjaluci.

Odbornici novog kluba SDS - PDP - NDP u Skupštini grada nastojaće, kako kažu, da njihov rad bude maksimalno transparentan i podložan kritici, te u tom smislu stoje na raspolaganju i građanima i medijima.

Kako nezvanično saznajemo, Stojan Vukajlović, odbornik Kluba "Sloboda", sutra će i zvanično postati član SNSD-a, tako da će ovaj klub ostati sa tri odbornika: Milenkom Jaćimovićem, Budimirom Balabanom i Nenadom Šibarevićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije